Workshops

Har du et brændende spørgsmål i dit liv eller et tilbagevendende mønster, som du bliver fanget i?

Tilsidesætter du fx dig selv i et parforhold? Glemmer du dine grænser, behov og ønsker?

Og ender med at blive vred og frustreret, med et nedslidt selvværd?

Kender du til familieopstilling/systemisk opstilling eller er du nysgerrig efter at se, hvad det er og hvad det kan?

Kom med til en hel dag med opstillinger!

 

På en workshop arbejder vi med metoden systemisk opstilling for at belyse de mønstre, der gentager sig i dit liv. Du kan arbejde på at blive bevidst om, hvad der egentlig ligger bag. Når knuderne i familien og i andre relationer bliver set og mærket i deres rette lys, kan du begynde at adskille dig fra gentagelserne, og kærlighed og livsenergi kan begynde at strømme frit.

Indhold
I en gruppe skabes et trygt rum, hvor du undersøger dine egne mønstre og udforsker nye muligheder.

Du kan deltage uanset alder og om du er mand eller kvinde. og uanset om du er i et forhold eller du er single. Du kan også deltage, hvad enten du genkender dig selv i det at være forelsket i en drøm, eller det er noget andet, der brænder på for dig. Workshoppen ledes af psykolog og familieopstiller Vitha Weitemeyer, som er forfatter til bogen Forelsket i en drøm – når kærlighed bliver til besættelse. Workshoppen henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med sig selv for derigennem at få en større selvindsigt og livsindsigt, men deltagelse kræver, at du har overskud til at tage dig af dig selv og dine efterreaktioner. Gruppen er ikke for mennesker med psykiatrisk diagnose eller misbrug.

Hvad får man ud af det?
Du kan øge din forståelse for, hvordan umødte behov og overlevelsesstrategier fra barndommen har påvirket dine forhold. Via accept af dit indre, sårede barn kan du arbejde på at finde din egen kraft. Vi arbejder med familieopstilling, systemisk opstilling og erfaringsudveksling. Jeg glæder mig til at møde dig!

Du kan læse mere om familieopstilling og systemisk opstilling her